Skip to main content
Maarakennus ikoni

Maarakennus

Veljekset Kellola Oy on ketterä ja luotettava maanrakennuksen ammattilainen. Yritys on erikoistunut esimerkiksi massojen siirtoon, erilaisten työmaiden infrastruktuurin rakentamiseen, teiden parannus- ja rakennetöihin sekä erilaisten altaiden rakentamiseen.

Toteutamme suuremmatkin urakat kokonaisvaltaisesti, yhteistyössä eri rakennusalatoimijoiden kanssa. Työt tehdään kustannustehokkaasti ja nopeasti aikataulussa, laadusta tinkimättä. Osaavat kuljettajamme tekevät työtään suurella sydämellä ja ammattitaitoisesti omaa kalustoamme käyttäen.

Veljekset Kellola Oy:n maansiirtopalvelut:

• Maansiirtopalvelut
• Tienrakennus ja parannus
• Teollisuusrakentaminen
• Altaiden rakentaminen
• Tuulivoimalarakentaminen
• Kaivospalvelu
• Ojitukset
• Tontin pohjatyöt
• Maa- ja kiviainestoimitukset

Maanrakennuspalveluiden kalusto 

Veljekset Kellolan käytössä on kymmeniä maanrakennustöihin liittyviä koneita ja laitteita, esimerkiksi kaivinkoneita, pyöräkoneita, maansiirtoautoja, puskokoneita, traktoreita, kuorma-autoja, poravaunuja, leukamurskaimia, generaattoreita, vesipumppuja, muoviputken hitsauslaitteita sekä GPS maastonmittaus- ja tukiasemalaitteita. Pidämme kalustomme jatkuvasti huollettuna sekä ajantasaisena, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme laadukkaasti ja tehokkaasti. 

 • Veljekset Kellola toteutti laajan ensiharvennus- ja harvennuskohteen UYM:n tiloilla 2020–2021. Työn jälki oli poikkeuksellisen hyvä ja ostoasiamiehen asenne sekä toimintatapa hankkeen aikana olivat kiitettäviä. Voin suositella varauksettomasti Veljekset Kellolaa.

  Timo Uusimäki UYM
  Asiamies

 • Olen uusi kaupunkilaismetsänomistaja, omista työkiireistäni johtuen aikaa perehtyä metsänhoitoon ei juurikaan ole. Siksi on tärkeää, että on olemassa taho, jolle voi esittää ”tyhmiäkin kysymyksiä.” Veljekset Kellolan kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta ja asiat ovat sujuneet sovitulla tavalla. Yhteinen tavoite on ollut saada metsät kasvukuntoon luontoarvot huomioiden, siitä esimerkkinä Kuusiluodon metsäpolku-projekti.

  Heikki Peltoniemi

 • Kellola on ollut kumppanimme jo kolmessa eri tuulipuistossa. Heillä on kattava maanrakennusosaaminen. Myös puunpoisto ja louhintatyöt sujuvat vankalla ammattitaidolla. Yhteistyö heidän kanssaan on sujuvaa, vaivatonta ja joustavaa. Erityisen kiitoksen ansaitsee Kellolan kyky toteuttaa töitä oman urakan ulkopuolelta joustavin resurssein sekä mukautua vaihteleviin olosuhteisiin ja työmaatilanteisiin. Kaiken kaikkiaan voimme ehdottomasti suositella Kellolaa.
   
  Ville Häkkinen
  Aluepäällikkö
  Eltelin Build -liiketoiminta
   

 • Puuston poisto sujui oikein mallikkaasti 32 km voimalinjatyömaalla. Olemme olleet tosi tyytyväisiä toimintaanne, kaikki on pelannut niin kuin pitikin.

  Toma TMV Line Oy

Maa- ja kiviainestoimitukset

Veljekset Kellola Oy:n maa- ja kiviainestoimitukset hoitaa Rannikon Konepalvelu Oy.

Ota yhteyttä:
08-58718131 • myynti@rannikonmaaaines.fi • www.rannikonmaaaines.fi


Tarve urakointiin tai puunkorjuuseen?

Kerromme mielellämme lisää tekemisistämme sekä pohdimme kanssanne, mikä olisi teille tehokkain ratkaisu.

Kerro lisää projektistasi oheisella lomakkeella tai soita meille.

Lähetä meille viesti

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Lähettämällä tietoja tällä lomakkeella hyväksyt tietosuojakäytäntömme mukaisen henkilötietojen käsittelyn


Muut palvelut

Huolto- ja kunnossapito

Huolto- ja kunnossapito

Korjaamomme pitää huolta omasta kalustostamme nopeasti ja tehokkaasti. Tämä takaa sen, että Veljekset Kellolan kalusto pysyy kunnossa, urakat aikataulussa ja palvelu tehokkaana.
Puun pystykauppa

Puun pystykauppa

Ostamme kuitu- ja energiapuupainotteisilta kohteilta puuta pääosin Raahen ja Oulun alueella. Voimme tarttua kauppoihin ja kokonaisvaltaisiin korjuu-urakoihin nopeallakin aikataululla. Meidän kanssa…
Puunkorjuu

Puunkorjuu

Ydinosaamistamme on tehokas ja laadukas puunkorjuu nykyaikaisella modernilla kalustolla ja ammattitaitoisella henkilökunnalla. Työn laatu ja asiakastyytyväisyys ovat Veljekset Kellola Oy:lle sydämen…