Skip to main content
Puun pystykauppa ikoni

Puun pystykauppa

Ostamme kuitu- ja energiapuupainotteisilta kohteilta puuta pääosin Raahen ja Oulun alueella. Voimme tarttua kauppoihin ja kokonaisvaltaisiin korjuu-urakoihin nopeallakin aikataululla. Meidän kanssa puukaupassa ei tule yllätyksiä – molemminpuolinen luottamus on meille tärkeää.

Laskemme tarjouksen puukauppakohteellenne ilman kuluja ja tarjoamme laadukkaan sekä osaavan puunkorjuun kokonaispalveluina kaikissa puukaupoissamme. Pystymme vastaamaan nopeasti isompiinkin kauppoihin ja korjuu-urakoihin. Ostamme myös energiapuuta hankintakauppana.

Puun pystykaupan korjuukalusto

Teemme työtä ympärivuotisesti 6 korjuuketjulla jotka on varusteltu asiakkaiden tarpeiden mukaan. Käytössämme on myös muuta korjuukalustoa yhteistyökumppaneilta tarpeiden mukaan.

Veljekset Kellola apunasi

Metsään.fi on metsänomistajien ja metsäalan toimijoiden maksuton asiointipalvelu. Kun annat suostumuksesi Metsään.fi-palvelun kautta, saa Veljekset Kellola Oy suoraan metsiesi tiedot vaikkapa puukauppojen valmisteluun tai ostoneuvotteluihin. Suostumuksen annettuasi näkee Veljekset Kellolan ammattilaiset omalta koneeltaan samat metsätiedot kuin sinäkin. Suostumukset myönnetään kaikille tiloille ja metsäalan toimijoille erikseen. Voit antaa suostumuksesi Veljekset Kellolalle klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Pääset kirjautumaan palveluun myös sivun yläreunassa olevan painikkeen kautta.

Siirry Metsään.fi-palveluun

 • Veljekset Kellola toteutti laajan ensiharvennus- ja harvennuskohteen UYM:n tiloilla 2020–2021. Työn jälki oli poikkeuksellisen hyvä ja ostoasiamiehen asenne sekä toimintatapa hankkeen aikana olivat kiitettäviä. Voin suositella varauksettomasti Veljekset Kellolaa.

  Timo Uusimäki UYM
  Asiamies

 • Olen uusi kaupunkilaismetsänomistaja, omista työkiireistäni johtuen aikaa perehtyä metsänhoitoon ei juurikaan ole. Siksi on tärkeää, että on olemassa taho, jolle voi esittää ”tyhmiäkin kysymyksiä.” Veljekset Kellolan kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta ja asiat ovat sujuneet sovitulla tavalla. Yhteinen tavoite on ollut saada metsät kasvukuntoon luontoarvot huomioiden, siitä esimerkkinä Kuusiluodon metsäpolku-projekti.

  Heikki Peltoniemi

 • Kellola on ollut kumppanimme jo kolmessa eri tuulipuistossa. Heillä on kattava maanrakennusosaaminen. Myös puunpoisto ja louhintatyöt sujuvat vankalla ammattitaidolla. Yhteistyö heidän kanssaan on sujuvaa, vaivatonta ja joustavaa. Erityisen kiitoksen ansaitsee Kellolan kyky toteuttaa töitä oman urakan ulkopuolelta joustavin resurssein sekä mukautua vaihteleviin olosuhteisiin ja työmaatilanteisiin. Kaiken kaikkiaan voimme ehdottomasti suositella Kellolaa.
   
  Ville Häkkinen
  Aluepäällikkö
  Eltelin Build -liiketoiminta
   

 • Puuston poisto sujui oikein mallikkaasti 32 km voimalinjatyömaalla. Olemme olleet tosi tyytyväisiä toimintaanne, kaikki on pelannut niin kuin pitikin.

  Toma TMV Line Oy


Tarve urakointiin tai puunkorjuuseen?

Kerromme mielellämme lisää tekemisistämme sekä pohdimme kanssanne, mikä olisi teille tehokkain ratkaisu.

Kerro lisää projektistasi oheisella lomakkeella tai soita meille.

Lähetä meille viesti

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Lähettämällä tietoja tällä lomakkeella hyväksyt tietosuojakäytäntömme mukaisen henkilötietojen käsittelyn


Muut palvelut

Huolto- ja kunnossapito

Huolto- ja kunnossapito

Korjaamomme pitää huolta omasta kalustostamme nopeasti ja tehokkaasti. Tämä takaa sen, että Veljekset Kellolan kalusto pysyy kunnossa, urakat aikataulussa ja palvelu tehokkaana.
Maarakennus

Maarakennus

Veljekset Kellola Oy on ketterä ja luotettava maanrakennuksen ammattilainen. Yritys on erikoistunut esimerkiksi massojen siirtoon, erilaisten työmaiden infrastruktuurin rakentamiseen, teiden parannus-…
Puunkorjuu

Puunkorjuu

Ydinosaamistamme on tehokas ja laadukas puunkorjuu nykyaikaisella modernilla kalustolla ja ammattitaitoisella henkilökunnalla. Työn laatu ja asiakastyytyväisyys ovat Veljekset Kellola Oy:lle sydämen…