Skip to main content
Puunkorjuu ikoni

Puunkorjuu

Ydinosaamistamme on tehokas ja laadukas puunkorjuu nykyaikaisella modernilla kalustolla ja ammattitaitoisella henkilökunnalla. Työn laatu ja asiakastyytyväisyys ovat Veljekset Kellola Oy:lle sydämen asia. Kalustoa meillä riittää superkantavasta ketjusta päätehakkuukalustoon.

Toiminnan vahvana perustana ovat pitkäaikaiset sekä luotettavat yhteistyökumppanimme Junnikkalan Saha ja Metsähallitus.

Tukitoimintona hiljaisimpina aikoina suoritetaan puunkorjuuta myös omilla metsäsavotoilla ja näin turvataan työntekijöillemme tasainen sekä ympärivuotinen työllisyys.

Teemme tiivistä yhteistyötä alihankkijoidemme kanssa, jonka myötä myös heidän kattava konekanta on Veljekset Kellolan ammattilaisten käytössä oman puunkorjuukalustomme lisäksi.

Puunkorjuukalusto

Teemme työtä ympärivuotisesti kuudella korjuuketjulla, jotka on varusteltu asiakkaiden tarpeiden mukaan. Käytössämme on myös muuta korjuukalustoa yhteistyökumppaneilta tarpeiden mukaan.

 • Veljekset Kellola toteutti laajan ensiharvennus- ja harvennuskohteen UYM:n tiloilla 2020–2021. Työn jälki oli poikkeuksellisen hyvä ja ostoasiamiehen asenne sekä toimintatapa hankkeen aikana olivat kiitettäviä. Voin suositella varauksettomasti Veljekset Kellolaa.

  Timo Uusimäki UYM
  Asiamies

 • Metsänhoitoa, metsän tulevaisuutta ajatellen. 

  Pertti Ranta

 • Kellola on ollut kumppanimme jo kolmessa eri tuulipuistossa. Heillä on kattava maanrakennusosaaminen. Myös puunpoisto ja louhintatyöt sujuvat vankalla ammattitaidolla. Yhteistyö heidän kanssaan on sujuvaa, vaivatonta ja joustavaa. Erityisen kiitoksen ansaitsee Kellolan kyky toteuttaa töitä oman urakan ulkopuolelta joustavin resurssein sekä mukautua vaihteleviin olosuhteisiin ja työmaatilanteisiin. Kaiken kaikkiaan voimme ehdottomasti suositella Kellolaa.
   
  Ville Häkkinen
  Aluepäällikkö
  Eltelin Build -liiketoiminta
   


Tarve urakointiin tai puunkorjuuseen?

Kerromme mielellämme lisää tekemisistämme sekä pohdimme kanssanne, mikä olisi teille tehokkain ratkaisu.

Kerro lisää projektistasi oheisella lomakkeella tai soita meille.

Lähetä meille viesti

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Lähettämällä tietoja tällä lomakkeella hyväksyt tietosuojakäytäntömme mukaisen henkilötietojen käsittelyn


Muut palvelut

Huolto- ja kunnossapito

Huolto- ja kunnossapito

Korjaamomme pitää huolta omasta kalustostamme nopeasti ja tehokkaasti. Tämä takaa sen, että Veljekset Kellolan kalusto pysyy kunnossa, urakat aikataulussa ja palvelu tehokkaana.
Maanrakennus

Maanrakennus

Veljekset Kellola Oy on ketterä ja luotettava maanrakennuksen ammattilainen. Yritys on erikoistunut esimerkiksi massojen siirtoon, erilaisten työmaiden infrastruktuurin rakentamiseen, teiden parannus-…
Puun pystykauppa

Puun pystykauppa

Ostamme kuitu- ja energiapuupainotteisilta kohteilta puuta pääosin Raahen ja Oulun alueella. Voimme tarttua kauppoihin ja kokonaisvaltaisiin korjuu-urakoihin nopeallakin aikataululla. Meidän kanssa…